čtvrtek 13. října 2016

Jak vybrat skladové regály

Skladové regály jsou potřeba snad všude. Ve školních kuchyních, restauracích, podnicích a vůbec ve všech možných provozech a provozovnách. Jaké vybrat?


Na nerezové regály zapomeňte

Při komunikaci s vedoucími školních jídelen, s managery restaurací, ale i ve výběrových řízeních se stále setkávám s požadavkem na nerezové regály. Ty už jsou ale podle mě dávno přežitkem, takovými dinosaury. Jsou těžké, drahé, špatně se s nimi manipuluje a nosnost polic není nijak závratná.


Vyzkoušejte regály z duralu

Jsou na trhu už nějakou dobu, ale málokdo o nich ví. Dural je slitina hliníku a hořčíku. Jedná se o výjimečný materiál, který zaručuje lehkost a pevnost.
Tyto regály jsou stejně jako ty nerezové určené i do potravinářských provozů. Použité materiály a technické řešení zaručují i vysokou nosnost polic, která se pohybuje dle délky polic od 90 kg do 260 kg na polici.

Skvělé výhody, které oceníte

  • lehkost
  • větší pevnost - tím i daná větší nosnost polic
  • variabilita - kdykoliv můžete police přeskládat a zvětšit nebo zmenšit rozestupy mezi nimi nebo rozšířit o další police
  • snadná přeprava - regály se přepravují v demontovaném stavu, dopravce nevozí „vzduch“ a při větší objednávce klesá i cena přepravy
  • jednoduchá montáž - montují se přímo na místě (ve skladu) a zvládne to s nadsázkou jeden šikovný člověk, kterému stačí pouze šroubovák. Skutečně tak jednoduché to je (lepší však ve dvou lidech :) ).

Poskládejte si sestavu na míru

Smontovaný a umístěný duralový regál, kdykoliv můžete doplnit o další police a to bez nutnosti rozmontování celého regálu. Prostě se jen koupí police a přišroubuje se :) Případně se ostatní trochu posunou a nezabere to ani moc času.
Police jsou navíc výjimatelné a omyvatelné v myčce (v nejširším provedení regálu, police svými roztečemi umožňují umístění gastronádoby (viz obrázek). Regály se tak hodí i do chladicích a mrazicích boxů.
Regál si můžete sestavit do tvaru „L“ či „U“. To zaručují takzvané rohové moduly. Na pevnosti regálu to nijak neubírá. Regály je také možné osadit kolečky.

Vyberte si rozměry, jaké se vám hodí

  • Délky polic se pohybují od 60 cm do 2 metrů.
  • Šíře polic je od 37 cm do 58 cm.
Podle toho se vypočítává i nosnost police. Čím menší, tím samozřejmě vyšší. Pro vaši představu - při délce police 60 cm je nosnost každé této police až 260 kg.
Nově máme v nabídce také regály posuvné, vhodné především do kartoték.
Už máte jasno, které regály jsou pro vás ty nejlepší? Pořiďte si duralové a nebudete litovat. Rádi vám vypracujeme cenovou nabídku, kontaktujte nás  

Dále nabízíme gastro vybavení a gastro zařízení. Pořídíte u nás vybavení pro hotel, restauraci, školní jídelnu i jakýkoli gastronomický provoz, jako je cukrárna nebo výrobna lahůdek.
Seženete u nás chladicí a mrazicí technologie, myčky, dřezy, gastronádoby, kuchyňské náčiní i kompletní hygienický program, fény, lůžkoviny, ručníky, kosmetiku a mnoho dalšího. Z našehoobsáhlého sortimentu si určitě vyberete. 




2 komentáře:

  1. Do firmy kupujeme různé regálové systémy a je pravda, že nerez už je překonán, ale když je poptávka tak musí být i nabídka. Vždy to záleží na požadavcích zákazníka.

    OdpovědětVymazat
  2. Máte pravdu, že dlouho mi to nedocházelo, ale co jsem začal dělat v gastru, tak to dává smysl. Lépe se odpočítávají porce a jak celý svět pracuje a má na vaření stejné gastro vybavení, tak se s tím opravdu lépe pracuje. :) Hlavně je to fajn i s ohledem na to, když kupujete třeba sporák nebo konvektomat. Ty už jsou dělané na takové velikosti, aby se tam géčka vešly. ;--)

    OdpovědětVymazat